Jobba hos Glitter

Glitter är en av de ledande modekedjorna inom smycken och accessoarer i Nordeuropa med ca 1 200 anställda. Huvuddelen av oss jobbar i någon av våra ca 222 butiker i Sverige, Norge, Danmark och Finland. På vårt servicekontor i centrala Stockholm finns funktioner som inköp, marknad, IT, controlling, butiksledning, etablering och HR. I Söderköping finns vårt lager, logistik och ekonomiadministration. Vill du jobba i en inspirerande miljö tillsammans med passionerade, duktiga och spännande människor? Då ska du genast ta dig en titt på våra lediga tjänster!

Glitter är en del av koncernen Bergendahl & Son som är ett handelshus ägt av familjen Bergendahl-Mylonopoulos i tredje och fjärde generationen. Koncernen är landets femte största detaljhandelsgrupp. Läs mer på www.bergendahls.se En viktig prioritering för hela koncernen är våra gemensamma värderingar. De hjälper oss att förstå varför vi gör det vi gör, och hur vi bör göra det. Våra värderingar ska fungera som vårt inre kompass, och vägleda oss i våra handlingar, åsikter och attityder.

VÅRA VÄRDERINGAR ÄR:

• Vi är nytänkare som vågar vara annorlunda.
• Vi tar ett starkt socialt ansvar och värnar vår omvärld.
• Vi präglas av kontinuitet och långsiktighet.
• Vi skapar vinst som ger oss resurser.

JÄMSTÄLLDHET OCH MÅNGFALD

Hos Glitter ska alla ha lika möjligheter och samma förutsättningar, oavsett kön, ursprung, trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionshinder. Vi jobbar aktivt med rekrytering och vår prioritering är att all vår rekrytering ska vara fri från diskriminering. Genom systematiskt arbete med säkerhet, arbetsmiljö och Glitters medarbetarundersökning går vi regelbundet igenom den totala situationen på våra arbetsplatser. För att hitta nya talanger och få nya idéer och även dela med oss av vår kunskap har vi regelbundna samarbeten med skolor och utbildningsföretag.

Lediga arbeten
HÄR HITTAR DU ALLA LEDIGA JOBB
När du söker ett ledigt jobb hos oss får du ett svar som tackar för din ansökan. Om du blir aktuell för att komma på intervju hör vi av oss till dig under ansökningstiden eller kort därefter. Du måste ha fyllt 18 år för att kunna jobba hos oss. Om du inte hittar ett ledigt jobb som matchar din profil kan du prenumerera på våra lediga arbeten genom att registrera dig här.