Information om Covid-19

Handla tryggt hos Glitter

Vi på Glitter värnar om våra kunders och medarbetares hälsa och följer noga myndigheternas information och rekommendationer för att minska smittspridningen av Covid-19. Vi jobbar kontinuerligt med att ta fram rutiner och åtgärder för att du som kund ska känna dig trygg hos oss.

I våra butiker

Du är varmt välkommen att handla i våra butiker om du är fullt frisk och utan symptom. Det är dock viktigt att vi alla håller avstånd inne i butiken och har därför infört maxantal i våra butiker, med anledning av den nya pandemilagen.

Vi har satt in flera olika försiktighetsåtgärder med omtanke för både våra medarbetare och besökare och vår personal är extra noggrann med både städning och handhygien, och stannar självklart hemma vid minsta förkylningssymtom.

  • Vi har infört maxantal i våra butiker, i enlighet med den nya pandemilagen, och för allas säkerhet släpper vi inte in fler besökare än vad som möjliggör detta. Maxantalet är angivet på informationsskyltar vid entrén och är anpassat utifrån butikens förutsättningar och kvadratmeteryta, då varje besökare ska ha minst 10 kvm att kunna håll avstånd till andra.

  • Vår butikspersonal vill gärna ge dig personlig service och tillsammans hjälps vi åt att hålla avstånd till varandra, vi rekommenderar minst 2 meter för en trygg och säker shoppingupplevelse.

  • Handsprit finns utplacerat och tillgängligt och vi har ökat våra städ- och hygienrutiner i butik.

  • Plexiskydd användas vid kassan i alla våra butiker och vi uppmanar våra kunder att helst betala med kort.

  • Flera av våra butiker har avståndsmarkeringar och om möjligt så har vi in och ut slussning.

Shoppa online

Du är såklart välkommen att handla tryggt hos oss online på Glitter.se.

Vi tackar för din förståelse och hjälp.

Ta hand om er.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN