BLACK WEEK OCH BLACK FRIDAY 2023 – SMYCKEN & ACCESSOARER HOS GLITTER

Fynda en mängd smycken och accessoarer under vår Black Friday kampanj.

BLACK WEEK OCH BLACK FRIDAY 2023
Smycken och accessoarer hos Glitter

Fynda en mängd smycken och accessoarer under vår Black Friday kampanj.

Fynda smycken och accessoarer på Black Friday

Vi erbjuder en mängd av Black Friday smycken och accessoarer på kampanj. Passa på att shoppa nya favoriter bland örhängen, halsband, armband, skinnhandskar, väskor och mycket mer.

Shoppa Black Friday smycken under Black Week 2023

Hos oss hittar du smycken för dam som passar till alla tillfällen och som enkelt kan matchas och kombineras med varandra. Vi har även ett stort utbud av smycken i äkta silver och i äkta silver som är förgyllt med 18k guld. Så passa på att fylla på smyckesgarderoben under vår kampanj och shoppa Black Friday örhängen och kombinera med Black Friday halsband, armband och ringar.  

Du kan välja bland en mängd vardagssmycken med klassisk och tidlös design som fungerar att använda varje dag, men även statement och festsmycken med mixade material och färger, chunky designs och gnistrande strasstenar i glas eller Cubic Zirconia. Shoppa Black Friday ringar och armband och kombinera med säsongens äkta skinnhandskar och stickade utbud.  

Shoppa Black Friday accessoarer

Black Friday infaller varje år i slutet av november och det är mer vanligt med kyliga dagar. Här kan du hitta värmande äkta skinnhandskar under Black Friday, men också stickade vantar, mössor och halsdukar. Vi har även ett stort utbud av väskor som passar perfekt till härliga dagar på stan och håraccessoarer, så som hårklämmor och spännen. Vissa säsonger har vi även en kollektion av mjuka tofflor, som är ett måste till mysiga kvällar framför tv:n eller brasan.  

Passa på att unna dig ett par skinnhandskar i äkta skinn eller ett smycke i äkta silver, och missa inte vårt utbud av äkta silversmycken så som örhängen och halsband under Black Friday. Det är också ett ypperligt tillfälle att handla julklappar och presenter till sig själv eller till dem du tycker om. 

Black Week smycken 2023 – hitta dina favoriter

Under Black Week kan du göra många fina fynd. Det är en perfekt tid för att hitta nya favoriter till ett bra pris. Vårt sortiment av smycken och accessoarer är noggrant utvalt för att erbjuda något för varje stil och smak. Oavsett om du letar efter något klassiskt eller något med en modern twist, har vi något för dig som passar till alla tillfällen.

Många börjar planera sina julklappar eller andra presenter under Black Week, och vårt utbud av smycken och accessoarer är perfekt för att hitta något speciellt och personligt. Kanske ett armband i guld eller silver och ett smyckesskrin till någon du tycker om? Eller ett par värmade skinnhandskar?

När är Black Friday och Black Week?

Black Friday är ett fenomen som ursprungligen kommer från USA, men har på senare år vuxit sig allt starkare i Sverige. Denna shoppingdag, som infaller fredagen efter den amerikanska högtiden Thanksgiving, markerar traditionellt starten på julhandeln. I år, 2023, är Black Friday fredagen den 24 november. Black Week är en förlängning av Black Friday och börjar hos oss fredagen den 17 november.

Black Week erbjudande både i butik och online

Vi kommer att ha Black Week och Black Friday erbjudande på både smycken och accessoarer som gäller både online och i butik.

 

*Kampanjen gäller ej externa varumärken
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.