BLACK FRIDAY – SMYCKEN & ACCESSOARER HOS GLITTER

Fynda en mängd smycken och accessoarer under vår Black Friday kampanj.

BLACK FRIDAY – SMYCKEN & ACCESSOARER HOS GLITTER

Fynda en mängd smycken och accessoarer under vår Black Friday kampanj.

Fynda smycken och accessoarer på Black Friday

Vi erbjuder en mängd av Black Friday smycken och accessoarer på kampanj. Passa på att shoppa nya favoriter bland örhängen, halsband, armband, skinnhandskar, väskor och mycket mer.  

Shoppa Black Friday smycken 
Hos oss hittar du smycken för dam som passar till alla tillfällen och som enkelt kan matchas och kombineras med varandra. Vi har även ett stort utbud av smycken i äkta silver och i äkta silver som är förgyllt med 18k guld. Så passa på att fylla på smyckesgarderoben under vår kampanj och shoppa Black Friday örhängen och kombinera med Black Friday halsband, armband och ringar.  

Du kan välja bland en mängd vardagssmycken med klassisk och tidlös design som fungerar att använda varje dag, men även statement och festsmycken med mixade material och färger, chunky designs och gnistrande strasstenar i glas eller Cubic Zirconia. Shoppa Black Friday ringar och armband och kombinera med säsongens äkta skinnhandskar och stickade utbud.  

Shoppa Black Friday accessoarer 
Black Friday infaller varje år i slutet av november och det är mer vanligt med kyliga dagar. Här kan du hitta värmande äkta skinnhandskar under Black Friday, men också stickade vantar, mössor och halsdukar. Vi har även ett stort utbud av väskor som passar perfekt till härliga dagar på stan och håraccessoarer, så som hårklämmor och spännen. Vissa säsonger har vi även en kollektion av mjuka tofflor, som är ett måste till mysiga kvällar framför tv:n eller brasan.  

Passa på att unna dig ett par skinnhandskar i äkta skinn eller ett smycke i äkta silver, och missa inte vårt utbud av äkta silversmycken så som örhängen och halsband under Black Friday. Det är också ett ypperligt tillfälle att handla julklappar och presenter till sig själv eller till dem du tycker om. 

*Kampanjen gäller ej externa varumärken
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN