Fotlänkar

Fotlänk, ankelsmycke eller vristband - kärt barn har många namn! Fotens motsvarighet till armband är ett väldigt populärt smycke och passar perfekt till de kortare jeansen, klänningen eller kjolen. Här hittar du vårt utbud av den trendiga vår- och sommaraccessoaren som finns i både färgad metall, äkta silver och pläterat 18 k förgyllt silver.

Visar 1- av produkter
Visar 1-25 av 25 produkter

FOTLÄNKAR

En av vårens och sommarens populära trend är fotlänken som är ett smycke som du fäster runt ankeln. Vristlänken är en väldigt vacker detalj som garanterat ger det lilla extra till din look. När det börjar bli varmare och anklarna börjar titta fram så är det inte mer en rätt att ge dem lite uppmärksamhet efter en lång vinter under långkalsonger och yllestrumpor. Här kan du hitta allt från enkla kedjor med olika typer av länkar eller mer dekorativa med berlocker, snäckdetaljer och stenar som gnistrar i solljuset. 

Har ni fotlänkar i äkta silver?

Förutom våra snygga fotlänkar i färgad metall så finns dem också i äkta silver samt 18 karat förgyllt äkta silver. Våra ankelsmycken i äkta silver består av 925 sterlingsilver och finns i enkla länkar, men det kan även finnas mer dekorativa med Cubic Zirconia stenar eller snäckskalspärlor.

Vilken fotlänk ska jag välja?

Hos Glitter så kan du hitta prisvärda vristlänkar med dekorativa berlocker eller stilrena kedjor i både metall och äkta silver. Om man vill ha en mer diskret fotlänk så ska man satsa på någon av våra tunnare länkar, men det mest vanliga är att använda sig av flera ankelsmycken för en lager-på-lager och mer utsmyckad look. Om man tycker det är svårt att matcha och mixa själv så kan man hitta flerpack med fotlänkar i fina kombinationer.

Vad matchar med vristlänk?

Fotlänkar passar perfekt till klänning, kjol, kortare byxor eller annan klädsel där man visar ankeln. Men det är också ett smycke som man kan använda till längre klädsel där vristen är gömd, men där ankelsmycket syns när man rör sig eller sträcker fram foten. Det finns inga regler. På sommaren kan vristlänken vara en snygg detalj på stranden till ett par bara fötter, men också till varma dagar i sandaler eller festligare tillfällen i högklackat. Ankelsmycken kan självklart och matchas med andra smycken och är fint att kombinera med liknande design. Kolla gärna in vårt utbud av armband och halsband och se om du kan hitta ett smycke att matcha med.

Finns det förlängningskedja?

Skulle ankelkedjan vara för kort så funkar det att sätta på en förlängningskedja. Besök göra vår kategori med extra lås och se om du kan hitta en förlängningskedja i äkta silver eller metall.Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.