Silverhalsband

Här hittar du alla våra silverhalsband i äkta silver och förgyllt silver med olika motiv efter dina personliga önskemål. Alla Glitters silversmycken består av 925 sterling silver och ibland 18k guldpläterat silver.

Filtrera
Färg
blå blå grå grå silver silver
Halsband i äkta silver med nit
Äkta silver
249 kr
Tvinnat halsband i äkta silver
Äkta silver
199 kr
Visar 1- av produkter
Visar 1-40 av 48 produkter

SILVERHALSBAND


Halsband i äkta silver för dam

Här hittar du vårt utbud av silverhalsband som är utformade för alla, allt från den moderna kvinnan till den klassiska. Varje halsband i silver från Glitter är mer än bara ett smycke - det är en förlängning av din personlighet, en hyllning till din unika stil och ett sätt att uttrycka din inre skönhet.

Sterling Silver har länge varit uppskattat för sin elegans och hållbarhet. Det är ett tidlöst material som aldrig går ur modet. Våra silverhalsband är skapade med omsorg och precision, och varje bit är designad för att vara en ständig följeslagare i ditt livs äventyr. Alla våra smycken i äkta silver är märkta med stämpel 925 och är perfekta för dig med nickelallergi.

Ett klassiskt silverhalsband är ett måste i allas smyckesgarderober då det passar till alla tillfällen och enkelt kan kombineras med andra smycken för en mer festlig look. Vi erbjuder ett brett utbud av silverhalsband för kvinnor, från minimalistiska kedjor till halsband med dekorativa hängen och skimrande stenar i Cubic Zirconia. Oavsett om du letar efter något att bära till jobbet, en speciell händelse eller bara för att känna dig extra vacker, har vi något för dig.

När du väljer ett silverhalsband från Glitter, investerar du i ett smycke som kommer att hålla i många år framöver. Silver är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot skador. Med rätt vård kan ditt silverhalsband se lika glänsande och nytt ut som den dag du köpte det.

Halsband i silver för lång hållbarhet

Men det är inte bara kvaliteten på våra silverhalsband som gör dem speciella. Varje halsband är designat med tanke på den moderna kvinnan. Vi vet att du vill ha smycken som är lika unika som du är, och det är därför vi erbjuder en mängd olika stilar och designer. Oavsett om du föredrar klassiska, tidlösa designs eller moderna kommer du att hitta något du älskar i vårt utbud.

Så varför vänta? Utforska vår kollektion av silverhalsband för damer idag och hitta det perfekta smycket att skapa minnen med. Låt oss hjälpa dig att uttrycka din stil och fånga livets ögonblick med ett silverhalsband från Glitter.

Köp silverhalsband online på Glitter

Här på Glitter kan du köpa äkta silverhalsand online snabbt och enkelt. Handlar du för över 300 kronor får du alltid fri frakt och det är gratis att returnera varan i våra butiker. Förutom silverhalsband så har vi även ett brett utbud av örhängen äkta silver samt andra smycken som du kan komplettera med.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.