Solglasögon

Upptäck Glitters utbud av solglasögon i olika färger och modeller. Solglasögon är den populära accessoaren som enkelt sätter en egen prägel och ger ett lyft till din outfit. Välj mellan våra olika modeller av trendiga, retro och klassiska solglasögon i olika färger och mönster, alla för endast 99,90 kr/st. Här hittar du garanterat en ny favorit för årets alla soliga dagar!

Filtrera
Färg
beige beige blå blå brun brun grå grå grön grön guld guld lila lila mix mix rosa rosa silver silver svart svart
Modell
Material
Varumärke
Pris
Visar 1- av produkter
Visar 1-40 av 70 produkter

SOLGLASÖGON FÖR DAM

Solglasögonen har länge vart en populär accessoar som både kan tona ner och upp en outfit. Ett par snygga solbrillor är en självklarhet under vår och sommar, men även under vinterhalvårets soliga dagar. Beroende på vilken modell av solglasögon du väljer att sätta på dig så kan du enkelt välja mellan att vara anonym eller synas och sticka ut. Oavsett vad du föredrar och letar efter så hittar du solglasögonen hos Glitter.

Vilken modell på solglasögon ska jag välja?

Glitters solglasögon för dam finns i en mängd olika modeller, vilken form och typ av båge som passar just din ansiktsform är personlig. Här hittar du solglasögon för dam med metallbågar och plastbågar i olika färgkombinationer och sköldpaddsmönster. Vi har smala trendiga solglasögon och även mer retro solglasögon i större modeller som täcker en större del av ansiktet. Många väljer en mer klassisk modell med mörka bågar och glas som passar till flera olika outfits, men ibland vill man kunna sticka ut med ett par större solglasögon med färgade bågar eller glas. Hos Glitter kan du bygga upp en stilsäker och varierande uppsättning med snygga solglasögon som är både bekväma och skyddande.

Skyddar Glitters solglasögon?

Solglasögonen hos Glitter är inte bara en snygg accessoar utan de skyddar också effektivt dina ögon mot solens starka UV-strålar. Vi har både mörka, ljusa och tonade linser som alla är testade och har ett högt uv-skydd mot solbländning.

Hur ska jag förvara mina solglasögon?

Våra prisvärda solglasögon förvaras helst i ett solglasögonfodral eller separat påse för att undvika att de blir repade från andra föremål så som nycklar. Använd gärna en duk för glasögon vid rengöring av eventuella fläckar och annat.

Vilka material har solglasögonen?

Alla våra solglasögon kommer i plast eller metall. Oftast så har våra metallbågar ett par skyddande skalmtoppar för mer bekvämlighet vid öronen.

Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.