Medlemsvillkor

Nedan villkor gäller för Glitters medlemsklubb som är ett lojalitetsprogram utfärdat av Glitter International AB (”Glitter”) med organisationsnummer 556759-9914 och adress Peter Myndes Backe 12, 118 46 Stockholm. Genom att registrera dig som medlem godkänner du våra medlemsvillkor.

Som medlem i Glitters medlemsklubb får du rabatter och andra förmåner samt generella och personligt anpassade erbjudanden baserat på dina preferenser. Väljer du att bli medlem så kommer vi att behandla dina personuppgifter för att vi ska kunna erbjuda dig alla fördelar med att vara medlem. Du kan läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår Integritetspolicy.

Medlemskap

Medlemskapet hos Glitter är kortlöst och kostnadsfritt och gäller i alla våra butiker samt vid köp på glitter.se. Medlemskapet, som är personligt och därför inte kan överlåtas, är tillgängligt för privatpersoner som är 16 år eller äldre. Du kan endast ha ett (1) medlemskap i Glitters medlemsklubb och medlemsförmåner gäller för inköp till eget hushåll. Du kan bli medlem i någon av våra butiker eller på glitter.se.

Medlemskapet kan kopplas till en personlig inloggningsfunktion som du själv skapar. Som inloggad får du även åtkomst till "Min sida" med specifika förmåner och medlemserbjudanden. På Min sida kan du även se din köp- och betalningshistorik för köp online.

När du handlar på glitter.se registreras ditt köp som ett medlemsköp genom att du först loggar in. Det är även som inloggad du kan ta del av medlemserbjudanden.

Förmåner, erbjudanden och kommunikation

Som medlem hos oss får du direktmarknadsföring, information med erbjudanden, förmåner, rabatter, inspiration och information i nyhetsbrev och sms. Du kan även få personligt anpassade erbjudanden och produktrekommendationer eller liknande baserat på din köphistorik via utskick och i digitala kanaler.

Du kan själv uppdatera dina medlemsuppgifter på Min sida. Observera dock att vi inte kan bistå med begränsningar eller ändringar när det kommer till sociala medier. I de fallen behöver du på egen hand ändra inställningarna för respektive konto. Du kan när som helst avsäga ditt medlemsskap genom att kontakta: customerservice@glitter.se.

Behandling av personuppgifter

På Glitter värnar vi om din integritet och är noga med att följa gällande personuppgiftslagstiftning. Glitter International AB, är personuppgiftsansvarig för de personuppgifter som vi behandlar om dig.

Glitter behandlar dina personuppgifter och kontaktinformation i syfte att ge dig ännu bättre service och erbjudanden. Baserat på informationen vi samlar in om dig, t.ex. köp- och klickhistorik, ålder och bostadsort, gör vi en analys på segments- individ- eller aggregerad nivå. Kunskaperna från analysen kan ligga till grund för vår kommunikation med dig och vilka erbjudanden, förmåner och information som du får av oss. De kan också ligga till grund för beslut kring vårt sortiment och för hur vi utvecklar lojalitetsprogrammet eller Min sida på glitter.se.

Våra analyser, som innebär att vi utför olika behandlingar av dina personuppgifter, är nödvändiga för att tillgodose vårt och ditt berättigade intresse (laglig grund) av att utvärdera, utveckla och förbättra våra tjänster, produkter och system för kundkollektivet i stort. I första hand samlar vi in information direkt från dig, men för att säkerställa att vi har rätt adressuppgifter till dig kan vi komma att kontrollera informationen mot offentliga register. Vi sparar uppgifterna till dess att medlemskapet avslutas.

Glitter International AB kommer inte att lämna ut dina uppgifter till av Glitter International AB icke-helägda bolag såvida dessa inte är partners till Glitter International AB förutom för behandling för Glitter International ABs räkning, t ex för tryckning eller distribution.

Om du vill ta del av Glitters fulla Integritetspolicy så finns den att läsa på glitter.se. Där finner du de personuppgiftsbehandlingar Glitter utför, syftet med dessa och vi redogör hur Glitter arbetar med dataskydd för att säkerställa att våra kunder och medlemmars personuppgifter hanteras med yttersta respekt och varsamhet. Har du frågor om hur vi hantera dina personuppgifter kontakta customerservice@glitter.se.

Giltighet och avslut

Genom att registrera dig som medlem godkänner du våra medlemsvillkor och att vi kontaktar dig i förenlighet med villkoren. Villkoren kan komma att uppdateras och du hittar alltid senaste version av villkoren på glitter.se.

Ditt medlemskap gäller tillsvidare, men du kan när som helst själv välja att avsluta det. Detta kan du antingen göra på glitter.se alternativt genom att skicka ett mail med namn, adress och kontaktuppgifter till: customerservice@glitter.se. Medlemskap kan även komma att avslutas automatiskt eller manuellt om ditt medlemskap varit inaktivt i 36 månader eller mer.

Glitter International AB förbehåller sig även rätten att spärra ditt medlemskap i händelse av missbruk eller misstanke om missbruk.

Ändringar av medlemsvillkor

Glitter International AB förbehåller sig rätten att vidta förändringar i villkoren för medlemsklubben och du anses underrättad efter det att förändringen kommunicerats till dig via e-mail eller på vår hemsida, glitter.se.


Force Majeure

Glitter är inte ansvarig för skada som beror på lagändring, myndighetsåtgärd, krigshändelse, strejk, blockad, bojkott, lockout eller annan liknande omständighet. Förbehållet i fråga om strejk, blockad, bojkott och lockout gäller även om Glitter själv vidtar eller är föremål för sådana konfliktåtgärder. Glitter är inte heller skyldig att i andra fall ersätta skada som uppkommer om Glitter varit normalt aktsam.


Kontaktuppgifter

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om vilka personuppgifter vi har registrerat om dig och hur vi använder uppgifterna eller om du vill ändra eller rätta dina uppgifter. Lättast når du oss genom att skicka ett mail till customerservice@glitter.se.

Uppdaterad: 2020-10-01
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN