Crossbody

Visar 1- av produkter
Visar 1-15 av 15 produkter

Crossbodyväska dam

Hos oss hittar du ett brett utbud av snygga crossbodyväskor som kombinerar funktionalitet med trendig design, perfekt för allt från vardagliga ärenden till speciella tillfällen. En crossbody väska är känd för sin bekvämlighet och mångsidighet, vilket gör den till ett praktiskt tillbehör i varje garderob. I stället för att hängas över axeln, så går crossbodyväskan tvärs över kroppen, och sitter därför säkert på plats. Med justerbara och ofta avtagbara band, ger en crossbody väska dig friheten att bära dina viktigaste tillhörigheter på ett bekvämt sätt, samtidigt som du håller händerna fria.

Varianter för alla smaker och behov

Oavsett om du är ute efter en liten crossbodyväska som elegant kompletterar din kvällsoutfit eller en stor crossbodyväska för dagar då du behöver lite extra utrymme, hoppas vi att du hittar något hos oss. Våra väskor finns i en mängd olika storlekar och stilar för att passa just dina behov. Kanske vill du ha en sportig stil på dagen och en mer exklusiv look på kvällen? Om du värdesätter komfort lika mycket som stil, kanske en crossbodyväska med brett band passar dig. Dessa väskor är inte bara bekväma att bära under längre perioder, utan lägger också till en modern touch till din look.

Crossbody bag – en klassiker i garderoben

En svart crossbodyväska är en tidlös klassiker som aldrig går ur modet. Den kan enkelt matchas med nästan vilken outfit som helst, från casual jeans och t-shirt till mer uppklädda klänningar. En svart crossbody bag är därför ett måste i varje modeintresserad persons garderob.

Hitta snygga crossbodyväskor hos Glitter

Oavsett om du föredrar att shoppa online eller i butik, erbjuder Glitter ett brett utbud av crossbodyväskor för dam. Upptäck vårt sortiment och hitta din nya favoritväska som inte bara är praktisk och bekväm, utan också lyfter din stil till nya höjder.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.