Löshår

Visar 1- av produkter
Visar 1-5 av 5 produkter

LÖSHÅR

Missa inte Glitters utbud av löshår om du längtar du efter volymfyllt och längre hår. Här hittar du löshårstofsar och löshårsklämmor för mer volymfyllda uppsättningar samt löshår med clips för längre och mer volymfyllda frisyrer. Vi erbjuder syntetiskt löshår och extensions i flera olika färger.

Löshår är en väldigt snabb och enkel lösning för dig som ge ditt hår och frisyr lite extra volym. Glitters clip-in löshår tar bara några minuter att sätta in och kan enkelt sättas om, eller tas ut efter en fest eller kväll på stan. Om du ska sätta upp ditt hår i en knut som behöver mer volym så är våra löshårstofsar perfekta. Önskar du en fylligare och längre hästsvans så det vår löshårsklämma du ska köpa.

Då Glitters utbud av löshår består av klämmor, clip-ins och tofsar så går de att återanvända dem några gånger innan det behövs köpas nya.

Hur tar man bäst hand om sitt löshår? – Skötselråd och tips

Skötseltips: Borsta löshår efter varje användning med en metallborste. Använd aldrig en plastborste / kam eftersom håret slits och blir statiskt. Tupering av löst hår rekommenderas inte, eftersom det blir svårt att kamma ut. Locktång, hårtorkar och andra liknande hårprodukter som genererar värme ska inte användas i löshår eftersom det smälter.

Tvättråd: Använd milt schampo eller tvål och ljummet vatten. Pressa tvålen försiktigt i håret (gnugga aldrig). Doppa sedan håret i en blandning av vatten och en liten mängd sköljmedel. Låt håret droppa torrt. Notera! Använd aldrig hårbalsam.

Köp löshår online på Glitter

Här på Glitter kan du köpa löshår online snabbt och enkelt. Handlar du för över 300 kronor får du alltid fri frakt och det är gratis att returnera varan i våra butiker. Förutom vårt löshår så har vi även ett brett utbud av andra håraccessoarer så som hårklämmor och andra dekorationer till håret.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.