Ringar

Nedan finner du Glitters stora utbud av ringar med allt från tunna och enkla vardagsringar till mer breda och dekorativa ringar. Smycka dina händer med en fin ring i äkta silver, eller mixa våra olika ringar för en trendigare look. Här kan du både utmana dig själv med djärva statement ringar och säkra upp med tidlösa silverringar med gnistrande stenar eller enkel slät design.

Är du osäker på din ringstorlek? Klicka här för att ta hjälp av vår storleksguide för ringar.

Filtrera
Produkttyp
Färg
blå blå grå grå grön grön guld guld mix mix silver silver vit vit
Material
Storlek
Pris
Laurie ring - Crystal
349 kr
Glitter x Lily and Rose
Laurie ring - Peridot
349 kr
Glitter x Lily and Rose
Ring i 18k guldpläterat äkta silver med fyrklöver
18k guldpläterat
äkta silver
299 kr
Smal ring förgylld med 18k guld
18k guldpläterat
äkta silver
179 kr
Smal ring i äkta silver
Äkta silver
149 kr
Chunky ring i stål med 18k guld
18k guldpläterat
stål
199 kr
Ringar i stål med 18k guld, 2-pack
18k guldpläterat
stål
149 kr
Mönstrad ring förgylld med 18k guld
18k guldpläterat
äkta silver
299 kr
Mönstrad ring i äkta silver
Äkta silver
249 kr
Visar 1- av produkter
Visar 1-40 av 75 produkter

RINGAR FÖR DAM

Hos Glitter kan du hitta ett stort utbud av prisvärda och fina ringar för dam i olika material, form och färg. Tunna minimalistiska ringar som kan användas varje dag och dekorativa ringar som är perfekta att smycka dina händer med till festligare tillställningar. Här kan du shoppa den perfekt ringen att ge bort i present eller komplettera din look med en snygga ringar till en dejt eller utekväll.

Vad har ringarna för material?

Ringar från Glitter finns både i silver och guldfärgad metall, men du kan också shoppa ringar i äkta silver och 18 karat förgyllt äkta silver. Många av ringarna är dekorerade med stenar av glas eller Cubic Zirconia. I Glitters utbud av både trendiga och klassiska ringar kan man hitta något för alla och till alla tillfällen.

Vad är en Cubic Zirconia sten?

På Glitter finns en mängd ringar med stenar som antingen kommer i glas eller Cubic Zirconia. En Cubic Zirconia sten är väldigt lik en diamant till utseendet, men är en laboratorietillverkad syntetisk ädelsten. Cubic Zirconia stenar har bra hållbarhet och skimrande lyster och användas ofta i äkta silverringar.

Finns flerpack med matchade ringar?

Om du gillar tanken av en utsmyckad hand med många ringar så kan du både matcha själv och kombinera våra ringar, men det går också utmärkt att välja mellan våra olika flerpack med ringar med spännande kombinationer av breda och tunna ringar med enkla eller dekorativa detaljer.

Hur vet jag vilken ringstorlek jag ska ha?

Trots ringens stora popularitet i smyckesfamiljen så är det många som är osäkra på sin ringstorlek då en ring kan vara perfekt för ett finger, men för stort på ett annat. Våra ringar på Glitter kommer oftast i storlekarna 16–20, men skulle vara osäker din storlek så kan du enkelt ta hjälp av vår storleksguide för ringar.


Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.