50% på ALLA skinnhandskar

Ringar

Nedan finner du Glitters stora utbud av ringar med allt från tunna och enkla vardagsringar till mer breda och dekorativa ringar. Smycka dina händer med en fin ring i äkta silver, eller mixa våra olika ringar för en trendigare look. Här kan du både utmana dig själv med djärva statement ringar och säkra upp med tidlösa silverringar med gnistrande stenar eller enkel slät design.

Filtrera Dölj filter
Filter
Färg
grå grå grön grön guld guld mix mix rosa rosa röd röd silver silver silver / guld silver / guld svart svart vit vit
Pris
Pris
Silverring med vågig design
Silverring med vågig design
Äkta silver
249 kr
Tvinnad ring i äkta silver
Äkta silver
149 kr
Ring i äkta silver med stenrad
Äkta silver
fr. 199 kr
Silver ring med en orm
Äkta silver
249 kr
Ring med stjärna och måne
Äkta silver
199 kr
Silverring med glasstenar
Äkta silver
249 kr
Silverring med Cubic Zirconia
Äkta silver
249 kr
Silverring
Silverring
Äkta silver
99.90 kr
Visar 1- av produkter
Visar 1-38 av 38 produkter

RINGAR

Hos Glitter kan du hitta ett stort utbud av prisvärda ringar för dam i olika material, form och färg. Tunna minimalistiska ringar som kan användas varje dag och dekorativa ringar som är perfekta att smycka dina händer med till festligare tillställningar. Här kan du shoppa den perfekt ringen att ge bort i present eller komplettera din look med en snygg ring till en dejt eller utekväll.

Vad har ringarna för material?

Ringar från Glitter finns både i silver och guldfärgad metall, men du kan också shoppa ringar i äkta silver och 18 karat förgyllt äkta silver. Många av ringarna är dekorerade med stenar av glas eller Cubic Zirconia. I Glitters utbud av både trendiga och klassiska ringar kan man hitta något för alla och till alla tillfällen.

Vad är en Cubic Zirconia sten?

En Cubic Zirconia sten är väldigt lik en diamant till utseendet, men är en laboratorietillverkad syntetisk ädelsten. Cubic Zirconia stenar har bra hållbarhet och skimrande lyster och användas ofta i äkta silverringar.

Finns flerpack med matchade ringar?

Om du gillar tanken av en utsmyckad hand med många ringar så kan du både matcha själv och kombinera våra ringar, men det går också utmärkt att välja mellan våra olika flerpack med ringar med spännande kombinationer av breda och tunna ringar med enkla eller dekorativa detaljer.

Hur vet jag vilken ringstorlek jag ska ha?

Trots ringens stora popularitet i smyckesfamiljen så är det många som är osäkra på sin ringstorlek då en ring kan vara perfekt för ett finger, men för stort på ett annat. Våra ringar på Glitter kommer oftast i storlekarna 16–20, men skulle vara osäker din storlek så kan du enkelt ta hjälp av vår storleksguide för ringar.


Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN