Handskmakaren is a well renowned supplier of high quality leather gloves. Est. 1940 with a great heritage of genuine craftmanship.
Swedish quality, appreciated for generations.

Filtrera
Färg
Storlek
Pris
Visar 1- av produkter

SKINNHANDSKAR FRÅN HANDSKMAKAREN


Stort utbud av äkta skinnhandskar för dam

Glitter erbjuder ett stort utbud av skinnhandskar i fårskinn från Handskmakaren. Välj mellan klassiska och dekorativa handskar och tumvantar i äkta skinn samt skinnhandskar i mocka. Shoppa även skinnhandskar med bredare passform samt med touchfunktion så att man kan använda sin mobil med handskarna på.

Tumvantar eller fingervantar? Med eller utan dragkedja? I mocka eller skinn? Vi har ett stort urval av äkta skinnhandskar från Handskmakren för dam som värmer dina händer samtidigt som de är en snygg stildetalj på vintern. Alla handskar är av äkta fårskinn och ger ett bra skydd mot både kyla och fukt. Välj bland klassiska, enkla modeller där det trendiga skinnet får vara i fokus eller modeller med utstickande detaljer som livar upp en vintrig outfit. Vill du ha en mer matt look ska du köpa Handskmakarens snygga skinnhandskar i mocka. Mocka är ett stilrent material som passar till alla typer av jackor. Vi har även skinnhandskar från Handskmakaren med wide fit samt med touch funktion så att du kan använda din mobil även om du behåller handskarna på.

Värmande foder

Alla Handskmakarens skinnvantar är fodrade med teddy, fleece, ull eller thermolite vilket innebär att det extra skönt att sticka ner händerna i vantarna. Skinnhandskar med fleecefoder passar bra på hösten, ullfoder är bra i början av vintern och thermolite passar under de kallaste vintermånaderna. Köp gärna flera handskar så du har ett par som passar för varje säsong.

Så tar du hand om dina skinnvantar

För att dina skinnhandskar ska hålla sig fina är det viktigt att du tar hand om dem på rätt sätt. Förvara dem gärna så att de inte viks eller skrynklas för att inte riskera att det blir veck i skinnet. Om de trots allt skulle bli skrynkliga kan du massera skinnet för att det ska bli slätt igen.

Hur tvättar man skinnhandskar?

Äkta skinnhandskar ska inte tvättas i tvättmaskin då detta riskerar att förstöra materialet. Har du fått fläckar kan du prova att få bort dessa med hjälp av en lätt fuktad trasa. Du kan även använda mild tvål med en hög fetthalt. Låt sedan skinnhandskarna torka på en plan yta.

Köp skinnhandskar från Handskmakaren online på Glitter

Köp dina skinnhandskar för dam från Handskmakaren här hos oss på Glitter. Handskmakaren använder sig av tåliga och bra materialval som håller länge. Hos oss får du alltid fri frakt över 300 kronor och du kan returnera produkten gratis i våra butiker. Letar du efter andra snygga accessoarer har vi även ett stort utbud av snygga smycken i äkta silver och andra snygga accessoarer som gör både vardag och fest lite roligare.

Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.