Shoppers

Visar 1- av produkter
Visar 1-11 av 11 produkter

Tote bags och shoppers

Hos Glitter hittar du ett brett utbud av tote bags och shoppers, idealiska för allt från en hektisk dag i stadens puls till en lugn eftermiddag på caféet. Våra shoppingväskor för dam är designade för att erbjuda både stil och praktisk användning, med gott om utrymme för allt du behöver ha med dig. En tote bag, även kallad shoppingväska eller shopper, ska helst vara både rymlig, snygg, praktiskt och elegant på samma gång. Oavsett om du föredrar mönstrade tote bags som tillför en lekfull touch till din outfit eller enfärgade shoppers som utstrålar enkel elegans, hoppas vi att du hittar något hos oss.

Shoppingväskor för dam

Vår kollektion av tote bags och shoppers är utvald för att tillgodose en rad olika behov och stilar. En svart tote bag är en tidlös klassiker som enkelt matchar alla outfits, medan våra mönstrade alternativ kan lyfta din look och tillföra en personlig prägel.

Shoppers för varje tillfälle

Våra shoppingväskor är designade för att vara både rymliga och eleganta, och finns i olika storlekar, så att du kan bära med dig allt du behöver utan att kompromissa med din stil – oavsett om du letar efter en stor väska för en dag full av ärenden eller en mindre modell för de viktigaste tillhörigheterna. En tote-väska kan användas såväl på jobbet som på shoppingrundan och på semestern.

Hitta din nästa tote bag för dam hos Glitter

Våra tote bags och shoppers är designade med både stil och funktionalitet i åtanke, och erbjuder en perfekt blandning av mode och enkelhet. Shoppa din nästa favoritväska hos oss och upplev den perfekta kombinationen av kvalitet och stil!
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.