Piercings

Här hittar du alla våra piercingsmycken för navel, näsa och öron, som är gjorda äkta silver eller kirurgiskt stål för att garantera hög kvalitet. Välj bland många olika motiv och stilar.

Filtrera
Produkttyp
Färg
blå blå grå grå grön grön guld guld rosa rosa silver silver svart svart vit vit
Pris
Tragus / helix piercing med måne
149 kr
Online Exclusive
Svart piercing hästsko barbell
129 kr
Online Exclusive
Piercing hästsko barbell
129 kr
Online Exclusive
Svart spiral navelpiercing
129 kr
Online Exclusive
Näsring förgylld med 18k guld med kula, 1 cm
18k guldpläterat
äkta silver
49.90 kr
Spiral navelpiercing
129 kr
Online Exclusive
Guldfärgad spiral navelpiercing
129 kr
Online Exclusive
Svart navelpiercing med kulor, 12 mm
149 kr
Online Exclusive
Svart navelpiercing med kulor, 10 mm
149 kr
Online Exclusive
Visar 1- av produkter
Visar 1-40 av 108 produkter
1  2  3 Nästa »

PIERCINGS


Hitta en piercing som passar dig

Oavsett om du har piercat dig i öra, näsa eller navel har vi ett piercingsmycke som passar din stil. Med fina piercingar kan du känna dig extra snygg och stilsäker. Vi har allt från piercingar i avskalad design såsom enkla ringar eller stavar till mer lyxiga varianter med glittrande stenar. Hjärtan, fjärilar, ormar och pärlor är bara några exempel på olika varianter av fina piercingar som du hittar hos oss. Välj mellan piercingar i äkta silver, piercingar i äkta silver med 18K guldplätering eller piercingar av kirurgiskt stål. Alla material är skonsamma för huden och håller länge.

Vilka olika piercingar finns det?

Idag finns det en mängd olika piercingar man kan göra. Du kan pierca näsan och sätta en snygg stav eller ring. Du kan göra en traguspiercing i örat som har blivit omåttligt populärt på senare år och som ger det lilla extra. Eller varför inte göra en navelpiercing och låta ett piercingsmycke få dekorera din navel? En piercing kommer bli en vacker detalj oavsett var du placerar den.

Så kan du rengöra piercingsmycke

För att rengöra ditt piercingsmycke kan du låta det ligga i saltlösning några minuter, skaka runt lösningen och skölj sedan smycket i kallt vatten. Låt ditt piercingsmycke få självtorka eller torka av det med en ren trasa. Du kan även rengöra piercingsmycket med tvål. Skrubba smycket ordentligt med mild tvål och varmt vatten. Skölj sedan i kallt vatten och låt självtorka.

Köp piercingar online på Glitter

Här på Glitter kan du köpa piercingar online. Vi levererar alltid din beställning snabbt och handlar du över 300 kronor får du fri frakt. Skulle du vilja byta ditt piercingsmycke kan du göra detta gratis i någon av våra butiker. Vill du matcha din piercing med andra smycken har vi ett stort utbud av smycken i äkta silver!
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.