Smyckeskrin

Här hittar du smyckeskrin från Glitter i flera olika storlekar och material. Skydda dina smycken genom att förvara dem i fina och prisvärda smyckeskrin. Perfekt när du vill ta med dina smycken på resan eller som snygg smyckesförvaring hemma.

Filtrera
Färg filter
beige beige rosa rosa svart svart vit vit
Pris
Visar 1- av produkter
Visar 1-12 av 12 produkter

SMYCKESKRIN


Smyckesförvaring i olika varianter

Välj bland flera olika färger och material bland våra smyckesskrin. Ett smyckeskrin ger dig bra förvaring av alla dina smycken men är även en accessoar i sig. Vi har smyckesförvaring i flera olika varianter så att du enkelt ska kunna hitta det som passar din stil. Vill du ha en mer naturlig känsla är ett svart eller beige smyckeskrin i skinnimitation det du ska välja. Vill du istället ha ett mer färgglatt smyckesskrin finns våra mindre reseskrin i puderrosa och grönt. För en lite lyxigare variant är det vårt exklusiva smyckeskrin i sammet du ska välja. Glöm inte att snygg smyckesförvaring även är en bra present att ge bort när någon fyller år eller i julklapp!

Smyckeskrin för örhängen, halsband och ringar

Alla smyckeskrin som du hittar hos oss är klädda med mjuk sammet på insidan och har flera fack för ringar, armband, halsband, örhängen med mera. Flera av skrinen har även en smart liten spegel så att du direkt kan prova dig fram till vilka smycken du ska välja.

Resesmyckeskrin för dig som vill vara trendig på resan

Stora smyckeskrin där du får plats med hela din smyckessamling eller litet smyckesskrin för resan där du vill ha med din utvalda favoriter? På Glitter har vi smyckeskrin i flera storlekar som passar för att ta med på resan. Oavsett om du ska på en weekendresa till Paris eller en solsemester i Marbella är det givet att ta med snygga smycken för att liva upp dina outfits. Med våra resesmyckeskrin skyddar du smyckena under hela resan och du kan enkelt se alla smycken du har med dig för att välja ut de som passar bäst för varje tillfälle.

Hur ska man förvara smycken?

Smycken förvaras bäst när de förvaras var för sig så de inte riskerar att trassla ihop sig eller repas. Därav är ett smyckesskrin med många olika fack utmärkt smyckesförvaring.

Köp smyckeskrin online på Glitter

Här på Glitter kan du köpa smyckeskrin online snabbt och enkelt. Handlar du för över 300 kronor får du alltid fri frakt och det är gratis att returnera varan i våra butiker. Förutom både små och stora smyckeskrin har vi även ett brett utbud av trendiga smycken i äkta silver samt andra smycken som du kan fylla skrinet med.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.