SÅ HÄR TAR DU BÄST HAND OM DINA SILVERSMYCKEN


Silver är ett hållbart material och mörknar med tiden på grund av en reaktion på svavelväte och syre som finns i bland annat luften, på huden, i tyger, i parfym och i vissa hudkrämer.

  • Förvara helst dina silversmycken åtskilda från varandra i en lufttät förpackning, eller i tex mjuka tygpåsar, för att undvika missfärgning och repor. 
  • Undvik fukt, vatten, parfym och hudkräm på dina silversmycken. Se till att hudkräm och parfym har sjunkit in ordentligt och ta av dina smycken när du badar eller duschar.
  • Rengör dina silversmycken snabbt och enkelt från smuts och missfärgning med en silverputsduk eller silverputsmedel. Obs! Förgyllda smycken ska ej putsas med silverputsmedel då guldpläteringen kan skadas och nötas bort. Hitta silverputsmedel här.

Man kan även rengöra med milt diskmedel och ljummet vatten. Efter rengöring torka silversmyckena varsamt med en bomullstrasa och används en silverputsduk för att få upp glansen.

ÄKTA SILVERSMYCKEN

Vi har en lång erfarenhet av att utveckla äkta silversmycken och lanserar kontinuerligt nya silverkollektioner i både äkta silver och äkta silver förgyllt med 18k guld.

För att få benämnas såsom äkta silver måste silversmycken innehålla minst 92,5% silver. Alla våra silversmycken är stämplade med talet 925, vilket intygar att de är tillverkade av sterling silver och är äkta silversmycken.
ÄKTA SILVERSMYCKEN FÖRGYLLDA MED 18K GULD

Våra förgyllda silversmycken är gjorda av sterling silver med ett guldlager av 18 karat guld på ytan som påförs genom elektrolys. Alla våra förgyllda silversmycken stämplas med samma 925-stämpel som vårt sterling silver.

Guldlagret kan nötas vid slitage och smyckerna blir då ljusare, då silvret lyser igenom guldlagret.


Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.