Berlocker

Här hittar du vårt utbud av snygga berlocker för smycken. Vi har berlocker i en mängd olika utformningar för att du enkelt ska kunna hitta de som passar din stil.

Visar 1- av produkter
Visar 1-15 av 15 produkter

BERLOCKER


Snygga berlocker för smycken

Ett armband med berlocker eller varför inte en stilren liten berlock i ett halsband? Du väljer själv till vilket smycke du tycker våra berlocker gör sig finast. Du kan ha en ensam berlock som får vara framträdande eller flera stycken tillsammans som skapar ett snyggt statement-smycke. Med våra bokstavsberlocker kan du skriva ditt eget namn eller namnet på någon du tycker om. En berlock i form av en fjäril passar utmärkt att bära på sommaren när du vill matcha sommarklänningen. Och en berlock i form av ett hjärta är ett klassiskt motiv som är lika fint att bära till vardags som till fest.

Smycken anpassade efter din stil

En stor fördel med berlocker är att du kan få ett helt nytt smycke bara genom att byta eller att addera fler berlocker till samma kedja. Därmed kan du enkelt anpassa berlock efter vilken stil du har för dagen. Möjligheterna är många och du kan mixa och matcha berlockerna precis hur du vill.

Berlocker av äkta silver

Alla våra berlocker till armband och halsband är gjorda av äkta sterling silver. Även guldberlockerna är gjorda av äkta silver och förgyllda med 18K guld. Våra berlocker med strass är beklädda med Cubic Zirconia stenar som skimrar och ger en extra lyxig känsla.

Vad är en berlock?

En berlock är ett litet hängsmycke som du kan sätta fast på en kedja så att du får ett personligt och snyggt smycke. De kommer i en mängd olika varianter och kan finnas både med en liten karbinhake som du fäster i kedjan eller en liten ring som du trär kedjan igenom.

Köp berlocker på Glitter

Här på Glitter kan du köpa berlocker till halsband och armband direkt online. Handlar du för över 300 kronor får du fri frakt och du får alltid gratis retur i butik. Hitta dina favoriter och beställ redan idag! Glöm inte se vårt utbud av andra produkter såsom silversmycken i äkta silver, accessoarer och snygga hårdetaljer.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.