Bokstäver

Här hittar du alla våra snygga bokstavsberlocker och bokstavssmycken. Skapa dina egna smycken med bokstäver och skriv ditt namn eller namnet på någon som betyder mycket för dig. Alla bokstavssmycken är gjorda av äkta silver och äkta silver förgyllt med 18 k guld.

Berlock äkta silver med bokstäver i strass
25% vid köp av minst 2
Äkta silver
99.90 kr
Bokstavsberlock förgylld med 18k guld
Bokstavsberlock förgylld med 18k guld
50%
REA
Finns i lager
18k guldpläterat
äkta silver
199 kr 99.50 kr
Online Exclusive
Guldpläterad berlock med bokstäver i strass
Guldpläterad berlock med bokstäver i strass
25% vid köp av minst 2
18k guldpläterat
äkta silver
129 kr
Studs i äkta silver med bokstäver i strass
Studs i äkta silver med bokstäver i strass
25% vid köp av minst 2
Äkta silver
129 kr
Visar 1- av produkter
Visar 1-4 av 4 produkter

BOKSTAVSSMYCKEN


Bokstavsberlocker för det personliga smycket

Ett vackert bokstavshalsband eller bokstavsarmband är alltid snyggt att bära och passar till alla outfits. Vill du ha en mer avskalad och enkel look kan du ha ett halsband med endast dina initialer. Vill du att smycket ska sticka ut och få vara i fokus kan du istället bära ett namnhalsband där hela namnet står. Med våra bokstavsberlocker har du alla möjligheter att skapa ett smycke som blir precis så som du vill ha det. Varför inte matcha ditt bokstavsssmycke med något av våra andra smycken i äkta silver? Att kombinera flera halsband och armband är trendigt och gör att dina smycken sticker ut. Här kan du se hela vårt utbud.

Smycken med bokstäver ger det lilla extra

Bokstavsberlocker är vackra i halsband och armband men vi har även snygga bokstavssmycken för öronen. Våra studs är i äkta silver och är dekorativa, personliga örhängen som passar alla. Välj den första bokstaven i ditt namn eller kanske i ditt barns eller husdjurs namn för att känna att du alltid bär med dig något som påminner om de du tycker mest om. Dessa smycken med en bokstav är en vacker detalj som är lika snygga att bära till vardags som till fest.

Ge bort ett bokstavssmycke i present

Ett smycke med bokstäver är den perfekta presenten att ge bort i julklapp, när någon fyller år eller när du bara vill visa din uppskattning. Exempelvis kan du ge bort ett halsband med initialer för dig och din älskade eller varför inte till dig och din bästa vän. Ett smycke med bokstavsberlocker är en personlig present som definitivt kommer att uppskattas och vara något mottagaren kommer bära med sig.

Köp smycken med bokstäver på Glitter

Köp vackra bokstavssmycken och bokstavsberlocker här på Glitter. Vi ger alltid snabb leverans inom 1-3 dagar och handlar du för över 300 kronor får du gratis frakt. Skulle du vilja returnera ditt smycke kan du göra detta gratis i någon av våra butiker.

Förutom bokstäver för smycken har vi mängder med snygga accessoarer som gör din stil komplett.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN