Navelpiercings

Svart piercing hästsko barbell
129 kr
Online Exclusive
Piercing hästsko barbell
129 kr
Online Exclusive
Svart spiral navelpiercing
129 kr
Online Exclusive
Spiral navelpiercing
129 kr
Online Exclusive
Guldfärgad spiral navelpiercing
129 kr
Online Exclusive
Svart navelpiercing med kulor, 12 mm
149 kr
Online Exclusive
Svart navelpiercing med kulor, 10 mm
149 kr
Online Exclusive
Navelpiercing med två rosa stenar
179 kr
Online Exclusive
Navelpiercing med två svarta stenar
179 kr
Online Exclusive
Navelpiercing med två blåa stenar
179 kr
Online Exclusive
Navelpiercing med två gröna stenar
179 kr
Online Exclusive
Visar 1- av produkter
Visar 1-40 av 67 produkter

NAVELPIERCING

Navelpiercingar för dam

Oavsett om du föredrar enkla stavar eller mer dekorativa med hängen så har vi något som passar din stil. Med fina navelsmycken kan du känna dig extra snygg och stilsäker. Vi har allt från navelpiercingar i minimalistisk design som släta ringar eller stavar till mer dekorativa varianter med hängen eller skimrande stenar. Hjärtan, fjärilar och blommor är bara några exempel på olika varianter av fina piercingar till naveln som du hittar hos oss.

Navelsmycken för alla stilar

Upptäck vårt breda utbud av navelpiercingar och hitta en som passar din personliga stil. Gillar du klassiska och enkla piercingar så är en klassisk stav eller ring något för sig. Om du föredrar något mer iögonfallande, varför inte välja en piercing med Cubic Zirconia stenar, ett vackert hänge eller en med färgade stenar. Oavsett vilken typ piercing du väljer, kom ihåg att det viktigaste är att du älskar den. Ett piercingsmycke till naveln kommer bli en vacker detalj till din look. Oavsett om du är på väg till stranden, middag med vänner eller en glamorös kväll på stan, kommer en snygg navelpiercing ge din look det där lilla extra.

Glitters navelpiercingar – material och storlek

Glitters navelpiercingar är tillverkade av kirurgiskt stål och mässing. På utvalda navelpiercingar har vi även två olika längder på staven, 10 mm och 12 mm. Våra navelpiercingar med hänge har oftast staven och kulan i kirurgiskt stål och hänget i mässing. Så om du är känslig så bör du välja våra navelpiercings utan hänge med kula i stället. Om du är osäker så står det om hänget är i mässing i produktbeskrivningen. Kirurgisk stål är en benämning på rostfritt stål, vilket är den typ av stål som används i örhängesstift och piercingar. Kirurgiskt stål avger ingen nickel.

Köp navelpiercingar online på Glitter

Här på Glitter kan du köpa navelpiercingar online. Vi levererar alltid din beställning snabbt och handlar du över 300 kronor får du fri frakt. Skulle du behöva returnera eller byta ditt piercingsmycke kan du göra detta gratis i någon av våra butiker. Vill du matcha din piercing med andra smycken har vi ett stort utbud av smycken.
Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.