Clips

Nedan finner du våra clipsörhängen som är perfekta för dig som inte har hål i öronen, eller om du vill ha ett extra örhänge utan att behöva pierca dig på nytt. Vi har ett brett utbud av clipsörhängen som passar både till vardags och till festligare tillfällen. Här hittar du också clipsfästen som du kan använda för att göra om vanliga örhängen till clipsörhängen.

Visar 1- av produkter
Visar 1-35 av 35 produkter

CLIPSÖRHÄNGEN

För oss är det viktigt att alla våra kunder kan bära våra smycken. Så även om du saknar hål i öronen eller föredrar att inte använda traditionella örhängen så har vi örhängen för dig. Vi har ett brett utbud av clipsörhängen för att du som kund ska kunna hitta dina favoriter hos oss. Vi har clips som passar vardag lika väl som fest. Och skulle du hitta vanliga örhängen du tycker om kan alltid göra om dessa till clipsörhängen med våra smidiga clips-krokar.

Logga in
Välj land
SWE NOR DEN FIN

Vårt lägsta pris 1-30 dagar innan prissänkning:

Priset är det lägsta priset för produkten 1-30 dagar före nuvarande prissänkningen, med undantag vid gradvisa sänkningar, då visas det lägsta priset 1-30 dagar före den första prissänkningen.